Uw online werkplek

Een online werkplek is uw eigen computer ‘in de cloud’. Vanaf iedere pc, tablet of telefoon kunt u op deze werkplek inloggen. Connectium zorgt ervoor dat uw werkplek altijd bereikbaar is. Veilig, snel en met het grootste gemak voor u. En dat niet alleen: u kunt altijd terugvallen op uw eigen expert voor directe hulp en uitleg in begrijpelijke taal.

Transparante tarieven

Bij Connectium huurt u het aantal online werkplekken dat u nodig heeft. En natuurlijk zijn uw kosten hiervoor helder. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand per werkplek. Hiervoor krijgt u per werkplek alles wat u nodig heeft: van Office-programma’s tot een mailbox (tot 25 GB), van onbeperkte data tot een automatische online back-up.

Veilige toegang

Voor Connectium is een veilige toegang tot uw online werkplek van essentieel belang. Daarom is ook tweestapsverificatie mogelijk. U logt in dat geval in met uw gebruikersnaam en wachtwoord, waarna u op uw telefoon een pushmelding ontvangt die u moet accepteren om in te loggen. Indringers hebben aan uw gebruikersnaam en wachtwoord alleen dus niet genoeg om toegang tot uw werkplek te krijgen.
 • Uw aantal werkplekken verhogen of verlagen

  Groeit uw organisatie? Geen enkel probleem! Eén van de belangrijkste voordelen van werken in de cloud is namelijk dat het heel eenvoudig is om meer gebruikers toe te voegen. U kunt dus gemakkelijk het aantal werkplekken verhogen - of verlagen.
 • Uw software in de cloud installeren

  Als uw ICT-partner kan Connectium u helpen met het installeren van uw software in de cloud. Denk bijvoorbeeld aan uw boekhoudpakket. Wij hebben veel ervaring met verschillende softwareleveranciers.
 • Uw online werkplek combineren met zakelijke internet

  Combineert u onze online werkplek in de cloud met zakelijk internet van Connectium? Dan kunt u rekenen op een optimale snelheid.
 • Uw risico’s spreiden

  Goed om te weten: alle clouddiensten van Connectium staan in maar liefst drie gecertificeerde datacenters. Zo worden uw risico’s gespreid.
 • Voldoen aan de AVG

  In de cloud werken betekent voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die sinds 25 mei 2018 van kracht is.

Bel met ons

Voor vragen of support.