Efficiënte zakelijke telefonie

Bent u op zoek naar een moderne, flexibele telefooncentrale en wilt u besparen op uw belkosten? Dan heeft Connectium de ideale oplossing voor u. Als gecertificeerd Xelion-partner kunt u bij ons namelijk terecht voor VoIP telefonie. En dat heeft verschillende voordelen, waaronder dat u altijd en overal kunt bellen, dat u bespaart op uw belkosten én dat u van veel handige features geniet. Bovendien hoeft er geen nieuwe infrastructuur en telefoniecentrale geïmplementeerd te worden, voordat u met VoIP kunt starten.

Transparante tarieven

Voor een vaste, aantrekkelijke prijs per maand per gebruiker kunt u gebruik maken van een zeer rijk pallet aan mogelijkheden. Wat dacht u van keuzemenu’s, wachtrijen en wachtmuziek? Ook is het mogelijk om telefoongesprekken te starten door middel van een sneltoets op uw pc of laptop. Verder kunt u telefoongesprekken opnemen en is een up-to-date adresboek altijd binnen handbereik op uw pc, telefoon of tablet.

VoIP telefonie integreren

VoIP telefonie is eenvoudig door ons in te richten. U wordt dus volledig door ons ontzorgd. Ook kunnen wij kunnen uw VoIP telefonie integreren met uw online werkplek, uw softwarepakketten en uw mobiele telefonie. Daardoor wordt uw zakelijke communicatie vele malen efficiënter.
  • Uw telefonie via een app

    VoIP telefonie van Connectium betekent dat u ook gebruik kunt maken van een handige app. In deze app (iOS en Android) worden zakelijk en privé gescheiden. Ook is de app gekoppeld met uw adresboek, waardoor u nooit meer dubbel gegevens hoeft in te voeren. En tot slot vindt u in de app overzichtelijke rapportages die in een oogopslag de bereikbaarheid tonen.

Bel met ons

Voor vragen of support.